Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flock fåglar

Ovanför lukten av midnatt svävar en flock tranor fram
De duckar ständigt för mina blickar
Till en början tycks dansen följa ett invant mönster,
men vi förstår snart att både riktning och rytm är en strävan efter att frigöra sig från de andra
De är hopplöst hopbundna av synkroniserade impulser
i sin revolution mot medvetandet




Fri vers av Gondoljären
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-06 18:09



Bookmark and Share


  dubbelve
Intressant iakttagelse!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gondoljären
Gondoljären