Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marknadsföring

Ingenting skrämmer mig mer
än ögon som colgate-ler
åt frasen 'ord uppifrån' yttrad av en ateist

Ingenting ger mig sån panik
än invanda vitsar från ett trådlöst headset
uttalade från en nytvättad BMW

Ingenting gör mig så orolig
än en kaffevarm anglicism
i en grön pärm med förtryckt etikett
eller de personer
som inte förväntar sig att ordet bonus -
ska avslutas med ett släktskapsförhållande

Ingenting skrämmer mig mer
än en man i kostym




Fri vers av Gondoljären
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-30 00:59



Bookmark and Share


    Phantasos
Den är fet.
2013-04-29

    Phantasos
Den är fet.
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gondoljären
Gondoljären