Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag bättre än igår


Sommardagens hån
Är ljummen vind med doft av ros

En strimma solljus
Som retsamt dansar på håll


Detta kunde varit en dag bättre än igår
Om jag vågat göra annat

Än tänka upp läkta sår




Fri vers av elva12
Läst 322 gånger
Publicerad 2011-06-06 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12