Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mu.


Ät du dina 35 grisar på en gång

Du ringde mig inatt
Och bad mig komma tillbaka

Jag hörde paniken bakom dina ord
Och
Jag kunde nästan känna dina darrande fingertoppar

Du sade att
Vi kunde ligga i sängen hela dagarna
Och

Äta middag på balkongen
Eller
Inte middag, om jag inte ville
Utan
Ahlgrens bilar och jordgubbscider
Ur champagneglas och silvertallrikar

Det var först då jag förstod
Att du inte alls känner mig
Att du inte alls förstår
Inte lyssnar
Och inte försöker


För om du förstått mig så skulle du VETA
Att jag inte äter Ahlgrens bilar längre

För det innehåller gelatin
Du vet, avkok på slaktrester
(senor och ben, mendetgörvälingentingsålängedetsmakarGOTT?)

Men visst
Jag kan komma och hoppa på din mage
Och tvångsmata dig med senor och skelett
Samtidigt som jag visa bilder på djur som DÖRDÖRDÖR för din skull

men
Det gör väl ingenting
Så länge vi är tillsammans


(dra åt helvete)




Fri vers av glasfilosof
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-01-02 02:51



Bookmark and Share


  sol
..ditt fan hänger med...du är sanslös!
2006-01-02

  Daniel_78 VIP
mm jag känner igen mig själv i denna text,
jag som trodde alla gillade alhgrens bilar...
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof