Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det har inte slutat blåsa under min hud

Du samlar meningslöshet i dina fickor
strör salt över öppna sår
och skrattar åt mig när jag gråter
för dig

Jag letar spår av dina tankar under
öppen stjärnhimmel
och strör sand över våra gamla minnen

för att allting gör ont

Du finns inte bredvid mig när det
åskar i mig
och du håller inte min hand när blixtarna slår ner i mina ögon

jag är kall

Jag undrar om du saknar mig jag undrar om du andas
Jag gömmer mina andetag under täcket
och spar på luften
utifall du skulle komma




Fri vers av glasfilosof
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 18:53



Bookmark and Share


  sol
fruktansvärt vacker!!!
*suck*
underbar!!!
fantastiskt hemsk!
stark, djup, berörande...

oj, nu har det hänt nåt längst ner?
- med texten...
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof