Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle dö för dig

Och du är skuggan under mina ögonlock
den trötthet som sluter sig kring mina drömmar
och förvrider min livssyn

(jagälskardig)

du är hatet under mina naglar
det vassakallahårda mot min hud
svidande skavsår i min hals

jagälskardig

hopplöshet flätas runt mina tankar och jag
slutar andas om du ber mig




Fri vers av glasfilosof
Läst 865 gånger
Publicerad 2006-04-11 18:47



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Det här var fint.
Speciellt:

\"du är hatet under mina naglar
det vassakallahårda mot min hud
svidande skavsår i min hals\"


Kärlek kan göra så ont..
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof