Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I just don\'t know anymore


Glömska och käftsmällar

Det handlar inte så mycket om att vilja dö
som att vilja överleva och jag
har hittat min överlevnadsguide lång inne i min hals och jag har en inbyggd kompass
under min hud och det är
därför jag gräver och sliter
för hur mycket jag än försöker så hittar jag den inte men det känns skönt
att ha försökt i alla fall

och ibland tänker jag att jag kanske borde försöka testa att ta ur
handen ur halsen och låta alla sår läka
för att se om jag också kan bli som alla andra,
i deras bemärkelse, friska och hyfsad lyckliga
åtminstone inte anmärkningsvärt förtvivlade och förlorade

som du och jag

men så inser jag vilka idiotiska idéer jag börjat få
så jag
ställer mig naken framför spegeln och
skriker åt den misslyckade varelsen framför mina ögon att


snällasnällasnälla







lämna mig ifred




Fri vers av glasfilosof
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 13:58



Bookmark and Share


    Iflywithbrokenwings
Känner så väl iegn det att man aldrig uppnår det man vill, amn hittar aldirg sin kompass men man fortsätter leta för det känns bra
2008-04-03

    Iflywithbrokenwings
Älskar dina texter
2008-04-02

  sol
ja, du skriver starkt som vanligt...gillar det sista - visst är det sej själv man måste lämna ifred...
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof