Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är större än evigheten

Och kanske är det så att
vid första uttryckta saknaden
så är den plötsligt där
större och svartare
än du någonsin föreställt dig

men jag vet ju
jag vet ju att jag saknar dig
fast du är här
och jag är här
och fast vi båda ler
mot varandra
mot världen


såfinnsduintehärfaständufinns

om du förstår

(Jag kan hålla din hand
jag kan värma dina fingertoppar

om du rör vid mig)




Fri vers av glasfilosof
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-01-02 02:56



Bookmark and Share


  Tino
Bra... Jag gillar "såfinnsduintehärfaständufinns"
detta "ordet" bidrar till att man känner det du beskriver!
2006-05-23

    Siera
Så klockren, så fint du väver samman orden till tankar och får det att passa ihop.

"men jag vet ju
jag vet ju att jag saknar dig
fast du är här
och jag är här
och fast vi båda ler
mot varandra
mot världen


såfinnsduintehärfaständufinns"

Tyckte bäst om den biten, men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför..
2006-01-05

  sol
hm, ...är du släkt med propella?
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof