Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isprinsessor bor inte här längre (jagärkylannu)

Det var jag med mitt ishjärta
och mina torra läppar som sprack vid varje andetag

Det var du med dina tankar
metaforer
och lätta fingertoppar
som längtade mer än jag visste

jag visste nog aldrig någonting om dig
förutom det jag själv hittat på

Jag var för kall
för långt borta för att röras
och du var trött
du var alldeles för svag för att orka sträcka dig ut
och nudda mig

trots att du visste att det var det enda som behövts
för att få mig att tina

(Och helt plötsligt
blev jag det enda jag alltid fruktat att bli

en
kall
hård
och
självgod egoist)

I dina ögon




Fri vers av glasfilosof
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-01-03 01:11



Bookmark and Share


    Siera
Underbar:)

Vet inte rikigt vad som får mig att fasta för denna texten, men den var underbar:)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof