Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ove Wikström lät självironisk, eller inbillade jag mig bara det, när han kallade sig "en ordets man" i Sommar (p1) häromdagen.


Men




"En ordets man" -

men jag hör att han har
något att säga




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-08 16:18



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ofta har han, men inga
överraskningar precis...
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP