Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och du sjunger.


Du finns kvar här i mig

Har du glömt hur man andas nu?
För jag minns
jag minns när vi andades tillsammans

och du tog min hand
kittlade min tunna hud
med dina glittrande ögon

och du log
du log
det var sista gången
du log

Och nu lever du som alla andra
någonstans
under ditt täcke




Fri vers av glasfilosof
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-01-09 11:28



Bookmark and Share


  Christer VIP
gillar ditt sätt att skriva...de små upprepningarna och det braiga slutet.

Kanske...att du skulle skippa andra stycket (hand och hud och glitrrande ögon)...kanske. Jag tycker inte att det stycket behövs och att resten av texten är klassen bättre...men...jag skrev kanske.
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof