Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Adam, jag gråter för dig

Och kanske är det för att jag är dum i huvudet som alla ljuger för mig

kanske är det därför jag aldrig får veta
viktiga saker som att min
älskadeälskadeälskade barndomsvän
Adams pappa är alkoholist
och går på avvänjning nu
som om de inte har haft det tillräckligt svårt
och som om att Adam inte har känt sig
tillräckligt annorlunda

och kanskekanskekanske
om jag skulle lyfta luren och slå numret
som jag minns
jagminnsjagminns
och slå siffrorna till dig
Adam

så kanske du inte skulle vara så ensam längre

och kanske inte jag skulle vara så ensam

mest av allt hatar jag mig för det

att jag inte vågar hjälpa någon




Fri vers av glasfilosof
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-01-09 11:47



Bookmark and Share


  sol
..ring...
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof