Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara naiv



Jag färgar mina naglar i alla färger jag kan.
Alla har en egen färg

Jag lever efter meningen
Det Var En Gång

Väntar lika spänt på fortsättningen
För i sagorna slutar det alltid med

Så levde de lyckliga i alla sina dar

Jag tror att varje människa är snäll

Jag tror att alla hjälper till för att de vill
Inte för att det gynnar oss själva

Jag tror att jag kan lyfta från marken
(Om jag bara önskar riktigt mycket)

Jag tror att har jag inte provat någonting
Så kan jag inte heller säga att jag inte kan.

Även om livet inte är en saga
Utan en resa
Varje lärdom är ett kapitel
Även om jag så många gånger fallit av regnbågen
Och slagit i mig
Även om de flesta sagorna i livet
Inte slutar med

Så levde de lyckliga i alla sina dar


Jag föredrar att tro
Än att vara helt känslokall


Jag vill vara

Naiv och tro




Fri vers av Little missSunshine
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Little missSunshine
Little missSunshine