Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken jag alltid känt II

jag tittar lite på honom i smyg
men komenterar inte som dom andra gör.
allt jag tänker
när jag ser hans blåmärken
är att om idioten inte riktat sparkarna så dåligt
hade han,
pojken jag känt hela mitt liv varit död nu.




Fri vers av Isola
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-07-25 13:32



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Det är en hemsk mening i det här men i slutet där du skriver "är att om idioten inte riktat sparkarna så dåligt
hade han,pojken jag känt hela mitt liv varit död nu." Det gjorde att man blev lite smp glad över att din vän överlevde... Väldigt vackert...
2004-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola