Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man bryter sig själv isär


Det började så långt upp
där man flyger
Så långt upp för många andra
men så långt kommer inte jag


Detta är sånt som händer

när man bryter sig själv isär


För jag slogs mellan bilrutor på motorvägar

asfalt
Damm
avgaser
solljus

Inget blir rätt,
det finns så långt borta att jag inte når nånting

För detta är sånt som händer när jag trampar för hårt ner i marken för att rädda den jag har på ryggen

Att falla under någon man älskar fattar sig nog ett slut

Förstår nu, att det var jag som flög
det var jag som var fågeln
som som ville ut
som flög för hårt mot rutan

Det var jag som redan var död
Och flög över alla andra




Fri vers av under
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-01-18 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under