Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt nederlag av misstro och förlåtelse

Vad har det tagit åt dig?
du är dig inte lik
jag som saknar dig så

så länge som jag kan gå
går jag dit jag ska
men när jag faller
faller jag så djupt ner i blommorna i din trädgård

”bilder av dig när jag sminkar dina händer” , så envist förstående.

Jag ångrar mig även om det var årsen sedan.

du är det vackraste som någonsin rört mig




Fri vers av under
Läst 458 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-01 00:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt stark dikt.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

under