Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten storstad

Det finns en plats
Jag vet att du sitter där

Dina ögon blickar ut över
det jag en gång trodde var frihet

Nu är jag inte längre en i mängden




Fri vers av under
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under