Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksam stöld av känsla

mitt hjärta började slå för den jag en gång älskat
det var alldeles för sent, och det slutade slå igen

nu mår jag bara illa




Fri vers av under
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-08-02 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under