Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförgörande



Jag kommer mörda tills
känslan av att ta ditt liv
kommer tillbaks



den tiden som gjorde så ont, fortfarande gör
det var då jag sprang och gömde mig
drömde efter ett liv efter oss
ett liv där allt var så mycket grönare
nej, istället gör det mer ont nu
allt det glada var också det onda
jag kan inte och önskar inte att du vore den underbaraste flicka jag någonsin träffat. det gör bara så ont när jag lämnade dig då jag visste om att du älskade mig så innerligt



Jag kommer ta livet av mig
så känslan av när jag tog ditt liv
kommer dö med mig




Fri vers av under
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 04:09



Bookmark and Share


  Just Emotions
stark text som jag beundrar*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

under