Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.


Vi gräver våra gravar när ingen ser

Ärligt talat tror jag inte att du
skulle sakna mig

Du frågar mig ibland
vad du skulle vara utan mig
och jag tror faktiskt att du
skulle vara
precis som du är nu
om än tyngd
av lite skuld att
en människa
man kunnat räddat
har försvunnit

Men jag tror inte
att du älskar mig
jag tror inte att du skulle sakna
mina spruckna läppar

och jag tror inte att du vore
olyckligare
utan mig




Fri vers av glasfilosof
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-01-20 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof