Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbok.


Jag vill att du ska älska mig.

Jag måste ju undanhålla saker ifrån dig för annars suckar du.

Och jag ser framemot en till glasbitsnatt och jag är lycklg nu för jag har hittat ett sätt att få rakblad effektiva.

Jag skrämmer mig själv
och jag kan inte andas

jag skulle vilja kunna prata med dig
utan att du suckar och säger
att man får inte straffa sig själv fysiskt

jag skulle vilja tänka på riktigt
varför ser ingen mig någonsin
varför är jag så ensam?

Och jag ska dö snart och jag bli luft och lätt och dricka te utan att hela tiden vilja äta och jag ska vara lycklig när jag svävar jag ska känna mig fri

och äta frystajordgubbar.


Jag vill flytta långt långt härifrån och laga mina drömmar och så kanske
någon vågar röra vid mig

jag är är rädd för närhet.

Jag är trött på det här.
Jag villl bort nu
hej jag heter julia
och jag vill dö nu

och jag önskar att jag var alldeles alldeles ensam
för då skulle det inte spela någon som helst roll
och mina föräldrar
skulle inte ta åt sig skuld
som inte är deras i alla fall

och jag vill sova nu

sova sova sova
bort med allting.

bort med mig för jag är värdelös och jag förstör för alla
jämt
jämt
jämt

och jag kan inte andas
spyr ångest
över era låtsas kärlek

och jag är bara trött på mig
trött på mig
trött på mig

och har ni sett en mer patetisk människa än jag?
nej
jag trodde väl inte det heller.




Fri vers av glasfilosof
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-01-20 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof