Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanna ljus

säg inte detta till någon,

Hoppas vi ses.
jag vill inte se migsjälv gå i bitar för en enda JÄvla människa skull.
Du är den Enda rätta för mig, det vet du, det vet jag.

vi kommer inte falla i väg\"en\" för en.
Vi kommer inte flyga utan vingar,¨

för utan vingar har jag kommit jävligt långt.
så långt att jag träffat ..dig.




Fri vers av under
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-01-22 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under