Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen




tungan snubblar över orden som
aldrig vågar lämna
mina spruckna
läppar
ens som en viskning
tyst
i ditt öra



jag snubblar på plan mark
för du
gör mig osäker
på verkligheten som
då ändras helt
plötsligt
och
jag chockat
snubblar eller
kanske även ramlar

in i fantasin
för gränsen till
verkligheten
är suddig och
jag försöker ta på den
känna hur
gränsen skär i
fingrarna

smärtan för att se
om jag kan hitta
gränsen
mellan det som finns
och det
som bara är
en vacker dröm




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang