Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vintern viskar minnen om sådant som inte finns längre




Jag får ont
av öde parkeringsplatser
när de befinner sig
mitt i vintern

det är något med dem
som viskar en sanning
om dig och mig

en sanning
om hur du inte står
bredvid mig längre
och ler åt min
brustenhet

regnvåt asfalt
ensamma träd
och hotfulla vindar

Och jag ringde dig
otaliga gånger inatt
men när jag tänker efter
så lyfte jag
nog aldrig riktigt luren

kanske var det därför
jag inte nådde ända fram
och kunde berätta

att jag minns
hur det var
att sitta bredvid
dig på bryggan
då himlen grät tårar
som nu når mig






Fri vers av Fredrik Klang
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-01 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-02-02

  Popangelov
Fint målande text.
2014-02-01

  axveronika
Vilken vacker text med vackra bilder
2014-02-01

  Tess74
Smärtsamt vackert!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang