Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Ordet bara var ord




Ingen förstår
vad han försöker säga
när regnet tar hans bokstäver

Men han vet precis
i vilken riktning
om han ser ned
på sina händer
de nedbitna naglarna

hans sanning

riktningen dit tanken far
när den förstår
att den inte kommer
bli klädd i ord

allt kan man inte säga

För det finns ord med vassa bokstäver
som rispar upp halsstrupen
så att man inte kan tala

Så han undrar vilka ord
som kan måla färger på
svart och vitt

vilka uttryck som kan sjunga med hjärtat
och vad för ord som fortsätter glöda
om man lyckas tända dem

Men mest av allt undrar han
var man gör av dem
de där orden som föds
men aldrig bli sagda

han har så många nu




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-19 04:51



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Gillar den här. Texten och hur du delat upp styckena.
2013-07-19

  Sofhia Wirström
rader som berör
rader som leder till
eftertanke

ord väller ur våra
tankar
ur våra sinnen

skriv ned dem till
vackra
berörande rader

2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang