Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns det?





Han som står där på rådhustorget
men glömt att döma
den skyldige
för den skyldige det är
han själv
hur känns det?

Och hon som skriker
ut sitt hjärtas ensamheter
för det finns inga symbioser
för henne att existera i
hur känns det?

Alla dom, som andas
sig genom livet
och sedan stilla dör
hur känns det?

Och du,
som läser detta
hur känns det?




Fri vers (Fri form) av Fredrik Klang
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-16 06:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite omtumlande känns det.En bra dikt är det här.
2013-07-16

  Tess74
Det känns! Massor. Du träffar i hjärtat och får en att tänka till
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang