Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära syster Nedia... Denna dikt förklarar hur mycket jag älskar dig


Fiendens bostad

I fiendens bostad...
Är staden fulla av ormar,
Som väntar på sitt bete,

Ett nytt offer,
Fängslad i mörkret,

Du gråter ensam,
Av rädsla och tvekan,

Sömnlösa nätter...
Som tränger ditt minne

Jag avslöjade din blick...
Så oskyldig, så hjälplös

Räck mig din hand,
För jag tror på mitt hjärta,

Låt mig skydda dig,
När jag dör...
Vill jag sist minnas ditt leende,




Fri vers av SonYa
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-01-30 17:09



Bookmark and Share


  mb74
trevlig sak,bra skrivet:)
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

SonYa
SonYa