Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt skulle vara mycket lättare ifall vi människor kunde ge mer än att ta... Vi behöver varandras närhet och stöd. Förstånd leder till respekt och respekt leder till kärlek... kärlek leder till FRED!


En tyst minut för Libanon

Vinden reser sig högt bland de mörka träd,
Jorden skakar och barn gråter

Bomberna träffar flera hus,
Civila människor dör...
Raketer sprider skräck över hela byn

De mörka molnen gör så att det svider i ögonen,
Svårt att se,
Svårt att höra,

Plågsamma och oskyldiga skrik tränger sig in i själen,
Finns ingen kvar där...

Anstränger att finna mina nära o kära,
Men borta bland de mörka moln...
Finns döda kroppar kvar,

De överlevna...
Lever i sorg och smärta.

Tänk dig...
Det kunde varit du




Fri vers av SonYa
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-07-20 23:25



Bookmark and Share


  Manal
ser att jag har kommenterat denna en gång förut, men dina ord påminner mig om det land jag föddes i och det land som får mina tårar att fälla tårar och leenden att blomstra.
2007-11-26

    ej medlem längre
Vackert, sant....bra skrivet
2007-01-02

  Manal
Tack för dina ord, det behövs flera sådana ord ! Jga lider med dem alla.
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

SonYa
SonYa