Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla höstlöv inatt, när du andas

Jag slutade andas när höstlöven föll
och jag krossades mot marken
i augusti

Det var aldrig meningen
att ge dig min tystnad
men det är det som jag gör
gång på gång
om och om igen

jag vill att du ska veta att även
om jag är borta när du vaknar upp imorgon
även om jag inte längre nöter ut ord
i meningslösa dikter som betyder allt för mig

så älskade jag dig
så älskar jag dig

Jag vet inte om jag vill bli saknad
jag vet inte om jag vill att du ska glömma mig
eller om jag vill att du ska gråta till mitt minne
och aldrig hata mig igen


Jag vet att jag vill bli fri
och jag hittar inte ut

och du har lämnat mig igen




Fri vers av glasfilosof
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-02-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof