Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du avskyr gåtor och du orkar inte se mig

Du är den kyligaste människa jag känner
och jag vet inte varför
men jag älskar dig
och dina iskalla ord

du har aldrig älskat mig
fastän du försäkrar det gång på gång
för du är inte en sådan som kan älska
skärvor

och du skulle aldrig ens orka försöka
lösa mig

du skulle inte orka bry dig
om jag försvann

(vilket sammanträffande
- det skulle inte jag heller)








Fri vers av glasfilosof
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-02-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof