Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var väl kallt för månen också

Det ser kallt ut
säger du och drar din halsduk över dig

och jag skakar under kylan ifrån dina ögon
låtsas veta
låtsas finnas


det verkar inte som att hon andas
och det verkar inte göra någonting




Fri vers av glasfilosof
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-02-02 17:17



Bookmark and Share


  sol
ignorans gör ont..
du förmedlar iskyla!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof