Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk överallt

Min feta ängel mår inte bra
hon skrattar när hon är glad
borde inte jag också skratta?
iallafall le


Det spelar ingen roll hur sorgligt allting är
det borde det inte vara




Fri vers av under
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-02-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

under