Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska jävlar...

Det finns människor som sårat & svikit mig som så

Människor jag trodde var mina vänner...

De som inte ville mig och min sjukdom förstå

Som inte kunde sätta sig in i det som jag fortfarande känner...

De som i början sa att de alltid skulle finnas mig nära

Men som snackade skit och börja umgås med de som de sa de aldrig skulle göra

Det sårade mig och fick mig falla ner i sjukdom ännu mer...

Sa upp min bekantskap från alla dessa falska as

Och det är deras förlust och inte min...

Mitt liv och hjärta gick helt i kras

Jag blev sårad och jätteldesen i mitt sinn...

Så känner jag mig fortfarande än i dag

Skillnaden nu är den att jag är FRISK...

Jag är den jag alltid har varit

Och jag vet att jag i sjukdom flera gånger tog min risk...

Jag hatar er era falska jävlar

Min vänskap kommer ni aldrig mer att få...

Det är inte jag som förlorat er utan ni som förlorat mig

Jag hoppas att ni en dag lika dåligt får må...

Om än något värre




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-08-08 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B