Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här finner jag ro och frid...


Mindful...

Känner ett uppror
hur ångest och förtvivlan bubblar upp
Packar min väska
planerar att ge mig i väg

Beger mig av
styr med min bil längs en grusig väg
Kör rätt länge
följer vägen ända tills den tar slut

Följer en stig
snubblar på en gren men faller inte
Fortsätter att gå
kommer fram och packar upp

Tänder en eld
gör i ordning mitt redskap
Kastar i väg det
börjar känna hur lugnet kommer

Det doftar tjära
jag letar fram mitt kärl
Börjar göra ordning
känner behaget växa inom mig

Sitter och tittar
hur stilla och klart allting är
Lyssnar på tystnaden
den varma drycken rinner ner för strupen

Solen går ner
allt blir ännu mer stilla och tyst
Dimman stiger upp
börjar frysa men håller fyr på elden

Tankarna flyter runt
en inre frid har tagit mig
Jag mår bra
här vid vattnet en sommarnatt

Ser en älg
de är vackra och ståtliga djur
Börjar höra fågelsång
flötet det guppar på vattnet stilla

Solen ses stiga
sitter kvar här ännu ett tag
Innan jag åker
tillbaka till vardagens bestyr

Ett välbehövligt avbrott
det gav mig så mycket frid
Tar nya tag
och startar med en inre ro

















Övriga genrer av Anna-Mia B
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-13 01:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, så där skulle många behöva göra, bland dom jag
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B