Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåt "dravel" som kom bara....utifrån den väg som varit...


Jag har gjort som han sjunger, Thorsten...

Jag har gjort som han sjunger, Thorsten
många gånger har jag rest mig igen
Stigit likt röken ur skorsten
egentligen skulle jag varit borta för länge sen

Kände mig svagare än svag
försökte många gånger finna ett slut
sjönk allt mer för varje dag
blev antingen hämtad utav ambulans eller tillbaka skjutsad utav en snut

Det hände en gång att mitt hjärta slutade slå
låg nedsövd under många många dar
Det stod still rätt länge om man säger som så
långt från alla en sådan tur har

Jag fick tillbaka mitt liv
men i bland har jag ändå trillar ner
Jag har tagit mig uppåt om än med små små kliv
skillnaden nu är att jag där ovan nu ytan ser

Fastän jag känt och ännu känner mig svag
jag vet att jag har långt kvar än
Hittades på något vis inom mig mitt starka jag
så jag reser mig igen, och igen








Fri vers av Anna-Mia B
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-13 19:49



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Starkt berörande
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B