Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs på mobilen tidigt på morgonen 18aug 2012 till den person som låg intill mig då...en mkt fin människa på alla sätt, en nyfunnen vän...


Får man känna...

Ligger och lyssnar till dina tunga andetag
Följer ditt ansiktes konturer med min blick
Får man känna så här undrar jag?
Det skrämmer mig nu i detta skick
Rädslan skrämmer men det känns så bra
Att bara få ligga här tätt intill
Lägga örat mot ditt bröst och höra hjärtat slå
Ligga här och bara vara still
Är det så här, jag undrar, det känns då man är två?
Ensamheten är annars ett gissel för mig
Men att ligga här får mig känna frid
Tycker väldigt mycket om dig
Hoppas detta är början på en lång vänskapstid
Känner mig en aning förvirrad just nu
En märklig känsla fyller mig
Den jag ligger intill är underbara du
Men jag undrar, är det egentligen jag du vill ha nära dig?
Båda saknar vi värme och närhet
Så är det som jag känner egentligen helt fel?
Just nu är det inget som jag vet
Men jag tackar dig för du gav mig verktygen till att börja bli hel
Fick mig att börja vända håll
Ändra den syn som jag hittills haft på mitt jävla liv
Livet ska nu bli till dur efter att ha levt i år av moll
Sakta går jag kliv för kliv
Du känns som en tvillingsjäl för mig min vän
Känner igen mig i dig på så mycket
Önskar få ha dig i min närhet länge än
Att detta är början på det första stycket
Ligger och lyssnar till dina tunga andetag
Följer ditt ansiktes konturer med min blick
Får man känna och må så här bra?
Det skrämmer mig nu i detta skick




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B