Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrevs 1995 efter det att en person varit otrogen mot mig en andra gång...sedan dess är all form av otrohet helt oförlåtbart och jag skulle ALDRIG i dag ha förlåtit honom ens den första gången.....men gör inte så om man verkligen älskar den andre.


Oförlåtbart...

Jag älskade dig
nästan mer än jag älskade livet
Vi hade det så bra
men jag tog dig allt för givet

Du sårade mig
när du bedrog mig med en annan kvinna
Jag kunde inte ana
jag åkte ner i känslornas hav och kunde inte simma

Du dränkte mig
ty tårarna jag grät var för dig
När du var nöjd
då du lekt klart kom du tillbaks till mig

Jag förlät dig
för min kärlek till dig var så stark
Vi blev ett
och vi började åter bygga från mark

Vi hade det bra igen
vår kärlek blommade opp
Vi planerade en framtid
inget kunde få oss ner från denna topp

Men så dödade du allt
du var otrogen igen och allt blev för mig uppenbart
En gång är en gång för mycket
för mig är nu otrohet oförlåtbart






Fri vers av Anna-Mia B
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint att du förlät ett onödigt knull, men jag förstår att två blev för mycket.
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B