Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna 1987


Mitt ensamma hjärta...

Mitt ensamma hjärta värker
Det värker på grund av ensamhet
Ensam ensamhet

Mitt ensamma hjärta värker
Det värker på grund av saknad
Saknad efter den jag inte har

Mitt ensamma hjärta värker
Det värker på grund av kärlek
Kärleken till den jag aldrig får

Mitt ensamma hjärta värker
Det värker på grund av smärta
Smärtan jag känner inuti mitt ensamma hjärta




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 21:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Många har det så här...vemodigt men bra skrivet.
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B