Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1987.


Men tänk om...

Känslor kan man inte ta på
Känslor kan komma och gå
De känslor som jag känner för dig
Undrar om du känner detsamma för mig
I smyg har jag tyckt om dig länge nu
Den enda jag har i tanken, det är du
Mina känslor vill du nog inte ens förstå
Båda vet att det nog ändå inte skulle gå
Vi är så olika, som katt och hund
Våra blickar brukar ge vika då vi kollat på varandra en stund
Men tänk ändå om det kunde gå
Att det skulle kunna funka mellan oss två




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B