Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1987.


Jag såg dig i dag...

Jag såg dig i dag
Gud vad jag blev glad
Du såg också mig
Men det bekommer inte dig
Jag gav dig en blick som menade -kom
Tillbaka gav du mig en som sa -stick
Sedan vände du dig om
Med bestämda steg du gick
Ur mina ögon kom det gråt
Önskar du ville vända dig om och säga förlåt
Jag stod kvar där länge men ingenting hände
Slutligen hemåt jag sakta ensam vände




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-08-18 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B