Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det underbaraste

En enda känsla.
Och så visste hon.
det fick inte hända.
Inte det underbaraste!

Hon springer över.
Fort.
Hon vet
att hon redan har fått beskedet.
Men hon vill finnas där, för det underbaraste.

Hon gråter när hon kommer in.
Utan en snyftning gråter hon.
Hon är inte värd det här.
Inte det underbaraste!

Hon åker iväg.
Med sig har hon det underbaraste.
Det där som är värt allt gott i världen.
Som betyder allt.

Hon mår inte bra
trots det underbaraste
det fick inte hända.
Hon är inte värd det.

Det svider i hennes ögon.
Hon vill gråta.
Snälla,
inte det underbaraste.

Som är värt det bästa i världen.




Övriga genrer av Jukebox
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-02-22 22:46



Bookmark and Share


  curra
Jag tror inte jag vet någon, som kan beskriva så mycket och med en sådan känsla som du kan!!
Du är bäst gumman!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jukebox