Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sa hon


Sörj inte, sa hon,
alla finns kvar i Guds dikt
för oss utgiven




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, fint!
2012-11-01

  lodjuret/seglare VIP
Vad roligt, en finstämd parafras
så fylld av kristen* emfas
så vill man gärna textera finna
sådana som hjärtligen vinna
läsarens möjligt själsliga exstas

*Kristen är förstås ett alternativ till att som tös heta Kirsten, Kerstin, Christine et cetera.
2012-11-01

  Nanna X
det är ju allhelgonahelg, då ska man sörja.
2012-11-01

    ej medlem längre
I mean, nice poem.
(I talk too much sometimes)
2012-11-01

    ej medlem längre
or not?
2012-11-01

    ej medlem längre
fint sagt.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP