Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frosten stiger under dina ögonlock

Om vi bara lär oss att andas,
sade du till mig
när solen inte värmde oss längre
och vi krupit allt för långt in i oss själva

om vi bara lär oss att andas
kan vi dö sedan

och jag tänkte att
att du hade rätt
att om vi lär oss att leva innan
får vi sluta sedan

men du slutade dansa allt för fort
över mina trötthetstankar
och jag slutade leta magi i ord
när jag tappat dem
om och om igen



det var kallt och du sade att du aldrig
gillat nostalgi
(och vi blev till flingor över
staden
i min tallrik

har du glömt mig nu?)




Fri vers av glasfilosof
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-02-18 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof