Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi äter isglass på vintern och skrattar

Jag tror att jag älskar dig
mer och mer
trots att det tränger igenom
och skapar skavsår under mina fingrar
(jag letar dig
ser du inte?)

Och drömmer om blommor som slår ut
och kastas på marken
vi trampar på dem
vi trampar på dem

och jag log för du var inte där
och jag vet att du skulle älska att se
kronbladen dras mot marken och färga
asfalten sådär rödaktigt otäck

och vi skulle le tillsammans du och jag
för vi är de enda som vet att äkta glädje
det är skadeglädje




Fri vers av glasfilosof
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-02-26 22:31



Bookmark and Share


  kajsa t
Helt fantastiskt! underbart språk och känsla.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof