Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blåser liv i min falnande glöd

det sägs att hoppet
är det sista som överger människan
och det brukar sägas att man måste våga drömma
för att drömmarna ska slå in

Lova mig att aldrig tappa hoppet
hur många drömmar som än går vilse
på vägen till verkligheten
lova att alltid drömma
även när hoppet
blivit en tyst liten röst inom dig

du är min dröm som slog in
och att se dig lycklig
får mig att våga hoppas igen

jag vill att du ska veta
att om dina andetag blir svaga
så kan jag andas för två
och skulle dina lungor tömmas
så lovar jag att slita ut mina
fylla dom med nytt hopp
och ge dom till dig
för du förtjänar dom mer än du förstår



Tack för att jag får lov att gömma mina skuggor i ditt ljus
Tack för att du blåser liv i min falnande glöd
Tack för att jag får lov att älska dig
Du har lärt mig att det är bättre att slåss för sina drömmar
än att blekna bort av rädslan, gömd bakom skalen

Din kärlek lyser upp alla mina gråa dagar




Fri vers av Fredrik Klang
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Amen!
2013-05-11

  blåhimmel
tyckte särskilt mycket om det andra stycket (eller vad man än ska kalla det)! vackert uttryckt om drömmar.
2013-04-30

  Stefan Albrektsson
Bro'!! Snyggt och rätt på! Wonderful!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Klang
Fredrik Klang