Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensualism....


Det är varmt och lite blött..

Känns djupt och oändligt..

Lite pirrigt och osäkert..

Låter den cirkulera där inne..

Jag försöker känna mig fram..

Vad finns det där inne?

Oops...något blött börjar nudda min..

Mm...vilken härlig känsla..

Vi smakar på varandras..

Det går som en stöt i hela kroppen..

Det känns som att min kropp skall gå upp i atomer..

Mmm....Mums...att det kan vara så skönt att KYSSAS!!








Övriga genrer av Cacharel
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-28 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt om det mest sensualla

RESPEKT IGEN
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel