Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To My Dear Martin


¤¤ Hjärtat har hittat sin andra hälft ¤¤

 

Min själ, mitt hjärta och mitt väsen Du har fått

Och så här underbart har jag aldrig mått

Du ger mig glädje, trygghet och lycka

Och Du ska alltid med kärlek mig smycka

Jag brukar alltid vara kall och Frysa

Men när Du är med får Du solen att Lysa

Du är solen och värmen i mitt liv

Och så ska det alltid förbli

Varje gång min blick möter din

Känns det som du får mig att tappa andan

Och vi skall för evigt älska och ta hand om varandra




Fri vers av Cacharel
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 15:12



Bookmark and Share


    Aurora Borealis
Vilken vacker kärleksdikt!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel