Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Spegel

 

Jag kan se Din smärta

Du har ont

Men vill inget säga

Du försöker dölja det

Jag ser sorgsenheten i dina ögon

även uppgivenheten

Din Själ speglar sig i dina ögon




Övriga genrer av Cacharel
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 12:24



Bookmark and Share


    Brell
En dikt med sanningens ord. Själens spegel...perfekt titel.
Kroppen kan dölja sanningen, munnen kan förvrida den men ögonen kan bara avslöja den.

Tilltalande dikt, tummen upp för den.
2007-09-19

  Horatius
Vacker och berättande dikt. Tycker om \"Själens spegel\".
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel