Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isens lek

 

Du ligger på min tunga

Jag känner mig bedövad i munnen

Jag låter min tunga leka med dig

Du slår emot mina tänder

Mm...det isar lite

Jag öppnar munnen lite lätt

Du lämnar sakta min mun

Du rinner nerför min haka och hals

Åh...vad kallt och blött det är

Du slingrar dig sakta nerför mina bröst

Jag känner hur mina bröstvårtor styvnar

Jag tar tag i dig och släpper sakta ner dig i min Martini

Mm...Martini med is är gott :-)




Övriga genrer av Cacharel
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 12:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha :)
2018-04-03

  prinscess VIP
ja det var en fyndig text
och isande kylig*ler*
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel