Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att Du finns!

Du är mitt syre

Du får mig att andas

Du är mitt hjärta

Du får mig att leva

Du är min själ

Du får mig att skimra

Du är mitt allt

Och kommer alltid vara

Jag älskar dig!




Övriga genrer av Cacharel
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 14:34



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Tycker det är synd att denna kärleksfulla text går under \"bara ord\".
Fint skrivet
2007-09-19

  thyra
Kärleksfullt i kärleksrött. Fint!
2007-09-19

  Just Emotions
jätttefint!!!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cacharel
Cacharel